Cacera

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

I què, que tal estàs passant aquesta setmaneta de cacera pel coto d’en Borja Luis? Ni m’ho diguis, que ja m’ho imagín. Cansadíssim, eh? Que des del port de València fins a León és un pal de conduir i que llavors t’has hagut d’aixecar taaan dematí; que cal córrer darrere les perdius, que no, que caçar no és anar al camp, seure i disparar i esperar que els cans et duguin les preses. Ja, ja ho sé, petitó meu, que en tornar necessitaries una altra setmana per descansar, però què hi farem! els hotels estan oberts i te n’has de cuidar, que l’ull de l’amo engreixa el cavall. I sí, sí, ja ho sé quant m’enyores tu i quines ganes tens de veure’m. I tant que ho sé, ni t’ho imagines.

I a què sou molts i tots homes? I és que, cari, en aquest món no es veuen dones; què mira que m’agrada caçar, però no hi ha res que m’agradi més que estar a casa i amb tu. I clar, a què si no fos que al coto d’en Borja Luis hi anava tanta gent important que podries fer molts bons contactes, no hi haguessis anat? Ja ho sé, ja, estimat, que el que tu voldries seria estar aquí, amb jo! I que, mira, reina, estaré temps a tornar a fer una sortida d’aquestes. Tan cansades, veritat? Idò mira, sí que tardaràs a repetir-la, sí, perquè rei meu, podria ser que aquest viatget que has fet et dugui tants problemes que no et quedin ganes de repetir-lo.

Veuràs quan baixeu tots dos de l’avió i vagis a recollir el teu Land Rover, sí, allà on vares posar les escopetes davant jo, sé, estimat el que has menat fins a Lleó en aquest viatge tan cansat. Vaja regiró que te’n duràs quan no el trobis allà on el vares deixar aparcat. Què mira que t’ho he dit sempre, que no es pot esser tan descuidat! Que quan aparquis t’has de fixar bé on ho fas. Perquè si deixes un cotxe amb armes mal aparcat a l’aeroport, passa el que ha passat, que ara és al dipòsit municipal i les teves escopetes al quarter de la guàrdia civil. I que no sé com li explicaràs a la figaflor de la teva secretària que tothom s’ha assabentat del vostre viatget i que la meva separació et sortirà tan cara que no sé si voldràs repetir amb qualsevol altra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s